Cyperangreb

Hvordan sikrer du dig mod nettets utallige trusler mod din computer?

It-sikkerhed nedprioriteres ofte i virksomheder, hvilket i sidste ende kan blive en omkostningsfuld affære. Hackerangreb er i en opadgående kurve og de cyberkriminelle udvikler og fornyer konstant deres færdigheder, hvorfor det er vigtigere end tidligere at sikre sig mod disse trusler.

Tilbuddene på gratis antivirusprogrammer florerer på nettet, men mange yder desværre ikke en tilstrækkelig beskyttelse. Desuden er ulempen ved at anvende et gratis produkt jf. Computerworld, at supporten er temmelig begrænset, samt at der ofte ikke er tilknyttet en professionel it-kyndig til at bistå virksomhederne.

En computer uden antivirus er som en ulykke, der bare venter på at ske. Derfor tilbyder vi hos MainBrain flere antivirus- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til lige netop din virksomheds behov.

Så hvis du vil sikre din virksomhed mod virus, spam, stjålne persondata, stjålne interne regnskaber og stjålne kunderegistre, så alliere dig med MainBrain. Vi giver dig professionel it-support og sikrer dig og din computer mod nettets mange trusler.

Hos MainBrain får du blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).

Hos MainBrain har vi mange års erfaring i at passe på andres dyrebare viden. Udover de helt basale krav til en serviceaftale, kan vi rådgive om og levere hardware og softwareløsninger, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed. Vi kan rådgive jer til en mere effektiv hverdag, yde praktisk hjælp og træde til, når noget virkelig brænder på.

Vil I høre mere om MainBrains Virusbeskyttelse og datasikkerhed allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrains kan tilbyde jeres virksomhed.