Din Interne It-chef

Tidligere var det mere enkelt. Du havde en hjemmeside, medarbejderne havde telefoner, og så blev resten klaret med Excel-ark på kontoret. Nu er virksomheden vokset, der er kommet flere medarbejdere, projekterne er blevet mere komplicerede, og både medarbejdere og kunder forventer, at alle andre har svar på alt – hele tiden.

Du ved godt, at du burde se dig om efter et nyt projektstyringssystem. Det tager simpelthen for lang tid at navigere rundt mellem projekter, genfinde gamle data, og du oplever ofte, at medarbejderne ikke får opdateret igangværende sager, fordi systemet er langsommeligt og bliver betragtet som en tidsrøver i hverdagen.

Gang på gang bliver projektet med at få et nyt projektstyringssystem rykket i kalenderen fra uge til uge. Der er ligesom hele tiden noget, der er mere presserende, og der er nu gået et år, og du har ikke engang fået formuleret dine egne krav til systemet.

MainBrains Interne IT-chef  er løsningen

Hos MainBrain er vi vant til at tage ansvaret for dine it-udviklingsprojekter. Med MainBrains Interne it-chef fra os sikrer du dig, at du får overblik over mulighederne og bliver i stand til at formulere dine egne krav til det nye system. Din it-chef tager udgangspunkt i jeres forretningsplan, udarbejder en kravspecifikation og driver også gerne projektet og dialogen videre med de forskellige leverandører, så I i sidste ende står med den løsning, der bedst opfylder jeres behov.


Lad os tage en snak om dine behov, og hvordan vi bedst hjælper dig, der hvor du er

Ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrains kan tilbyde jeres virksomhed.