Kaffe-katastrofe!!!

Når først uheldet er ude, og din computer er stået af, er det ærgerligt ikke at have en backup af vigtige filer, kontrakter og igangværende opgaver mm.

MainBrain er din løsning til problemet. Med MainBrain som DIN virksomheds fremtidige eksterne it-afdeling er du sikret, når uheldet er ude.

Ekstern it-afdeling er løsningen
It er godt så længe det fungerer optimalt, men når der er knas i maskineriet går arbejdet i stå. MainBrain har 17 års erfaring i at være ekstern it-partner og intern it-chef for københavnske virksomheder. Så har du en stor eller lille virksomhed. Komplicerede eller enkle processer og mål? Uanset hvad, så sørger Mainbrain for, i samarbejde med jer, at skræddersy den perfekte it-løsning, der altid understøtter jeres forretning.

Fordele ved at bruge MainBrain som din eksterne it-partner
Med MainBrain som din eksterne it-partner får du altid effektive løsninger for jeres it-budget, der giver en velfungerende hverdag for dig, dine medarbejdere og dine kunder. MainBrain får it’en til at glide på skinner og sikrer, at I har de nyeste opdateringer, at jeres arbejdsstationer fungerer rigtigt og at I løbende har backup.
Desuden tilbyder MainBrain at agere intern it-chef i jeres virksomhed enten på fast basis eller tilknyttet et enkelt udviklingsprojekt. Som intern it-chef er Mainbrain din it-strategiske partner, der deltager i ledelsesmøder, analyserer jeres it-strategiske behov – og som rådgiver jer og driver jeres større it-udviklingsprojekter.

MainBrain løfter opgaven for jer
 • IT-servicetjek
  Måske bruger I allerede nu et stort budget på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Måske kan det gøres smartere og billigere. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at I fremover har en velfungerende hverdag og samtidig sparer tid og penge.
 • Mac og Pc-integration
  Måske har I i tidernes morgen valgt pc’er i jeres virksomhed, men har så i dag medarbejdere, der på privat basis er mere vant til at arbejde på Mac. Det behøver ikke at være noget problem, for arbejdsstationerne kan sagtens komme til at tale sammen. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at I investerer i de arbejdsstationer, der giver mest mening både for jer som virksomhed og for jeres medarbejdere. Resultatet bliver gladere medarbejdere og en mere velfungerende hverdag.
 • Løbende opdatering af programmer og backup af dokumenter
  I en travl hverdag er det katastrofalt, hvis dokumenter forsvinder eller programmer pludselig bliver forældede og ikke fungerer optimalt længere. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at jeres arbejdsstationer altid har de nyeste versioner af programmerne – ligesom vi naturligvis sørger for løbende backup af jeres dokumenter.
 • Særlige behov?
  Hos MainBrain kan vi levere produkter fra Apple, Microsoft Office 365, CrossWare, WorkPoint365, OKI, Microbizz og mange andre it-produkter. Har du et specifikt ønske? Så lad os hjælpe.

Vil I høre mere om MainBrains eksterne it-afdeling allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrains ekstern it-afdeling kan tilbyde jeres virksomhed.