Mødelokalebooking

Er du også træt af mødelokalebookingsystemet, der ikke fungerer optimalt. MainBrain har løsningen til dig.

Du har sikkert befundet dig i situationer, hvor du havde planlagt et møde, hvorefter det viste sig, at lokalet allerede var booket. Løbet fra lokale til lokale for at finde et ledigt rum til et spontant møde eller er blevet forsinket i planlægningen grundet manglende informationer om ledige mødelokaler.

MainBrain giver dig nu muligheden for, med Pronestor Display, at få overblik over ledige mødelokaler og aktiviteter, uanset hvor du er. Tjek og book lokaler fra kantinen, receptionen, elevatoren, hjemmefra eller fra forretningsrejser i udlandet. Uanset hvor du befinder dig, er du med Pronestor Display altid sikret, at mødelokalet er klart, når du har brug for det. Pronestor Display fungerer med alle digitale skærme og giver dig fleksibilitet i hverdagen.

Spar tid, penge og administrér dine ressourcer bedre

Effektivisér arbejdsgangene og spar penge. Med Pronestor Display vil du og dine kollegaer spare tid, da systemet er let tilgængeligt, nemt at bruge, samt at alle skærme administreres centralt. Din virksomhed vil med et mødebookingsystem fra MainBrain opleve, at hvad der førhen var et irritations- og ressourcekrævende element, nu føles som ukompliceret og effektivt. I vil reducere jeres omkostninger og eliminere spild af jeres møderessourcer.

En løsning – 4 muligheder
  • Mødelokalet: Tjek, når du står ved mødelokalet: Hvad sker der lige nu? Er lokalet klart til et spontant møde? Hvornår er det ledigt?
  • Mødegangen: Pronestor Display giver dig det samlede overblik over alle jeres mødelokaler til gavn for både dig og dine gæster, der guides frem til det rette møde eller event.
  • Receptionen: En stor skærm i receptionen skaber overblik over alle dagens møder og events og hvor de afholdes, hvilket spare tid.
  • Mobil: Tjek og book mødelokaler direkte fra din smartphone. Nu er det slut med at rende rundt efter ledige lokaler. Et hurtigt klik og mødelokalet er klart, når du er.

Key features
Pronestor Display 

Vil I høre mere om MainBrains mødelokalestyring, Pronestor Display, allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller send en mail til info@mainbrain.dk, hvis du vil høre mere om Pronestor Display. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde dig og din virksomhed.