backup-cloudfinder

Der er ingen risiko for datatab i skyen”. Skyen er de seneste år blevet et buzzword associeret med sikkerhed, men er dine data så sikre som du tror?

Du kender sikkert det:

 • At du ikke lige får taget den daglige backup, men tænker det ligger jo i skyen
 • At udformningen af din backup-strategi gang på gang bliver skubbet ned i bunken af opgaver der skal ordnes
 • At backup-strategien ikke bliver prioriteret af medarbejderne
 • At du ikke kan gendanne mistet data, da du ikke har en opdateret backup
Hvad vil du gøre, hvis uheldet er ude – uden en backup?

Backup er vigtigere end du tro. Desværre er backup ofte nedprioriteret, hvilket det ikke burde det være. Mange gange tænker vi ikke over, hvor meget information, der fx ligger i vores mailboks – alt fra ordreinformationer til kundeinformationer osv., og vi glemmer også hurtigt, hvor irriterende det er at miste data.

Office 365 og Google Apps har med succes givet virksomheder mulighed for at flytte virksomhedsinformation til skyen, hvilket har givet talrige fordele som økonomisk overkommelighed, samarbejde, tilgængelighed og mobilitet. Desværre er mængden af datatab ikke reduceret. Mange virksomheder, der har flyttet deres data til skyen, oplever kontinuerligt databrud og uheld på grund af utilstrækkelige eller ikkeeksisterende backup-strategier.

En du villig til at gamble med sikkerheden af dine virksomheds data? Nej vel. Læs her, hvilke risici manglen på en backup af din skyløsning udgør for din virksomhed. Og hvordan kan din virksomhed få gavn af at sikkerhedskopiere data, der er lagret i Office 365 eller Google Apps:

 1. Brugere laver fejl.

Fra tid til anden, er vi alle kommet til at slette en vigtig fil eller mail og blevet grebet af panik før man indser at man nemt kan genskabe filen fra Papirkurven. Forestil dig nu, at Papirkurven ikke eksisterer – dine medarbejdere trykker på slet-knappen, og deres information er for evigt væk. Hvis du lagrer en masse data i skyen, er det mere sandsynligt at dette scenarie forekommer end ikke uden en backupløsning til skyen. Vores backupløsning med gode søge- og genskabelsesfunktioner til Office 365 og Google Apps – nogle af de mest brugte cloudplatforme – sikrer at dine data ikke bliver slettet permanent, selv hvis fejl bliver begået.

 1. Brugere kan også bevidst ødelægge data.

Utilfredse medarbejdere og endda tidligere medarbejdere med de rette forudsætninger kan nemt hacke sig ind i din virksomheds cloudplatform og slette mails, dokumenter, kundedata og meget mere. Hvis du ikke er forberedt på denne type situation, kunne ting hurtigt blive meget værre, hvis du ikke har den rette backup af skyen på plads.

 1. Fejl og vira er en del af livet.

Murphys lov siger det bedst: ”Alt der kan gå galt vil gå galt.” Dårlige datamigrations procedurer, defekt tredje parts software, datafragmentering og nedlagt servere forvolder stor skade på virksomheders data hver dag. Dine data er ikke anderledes. Med vores sky-til-sky backupløsning kan du være sikker på at dine uvurderlige data i skyen kan genskabes i tilfælde af et teknisk uheld – i stedet for at blive grebet af panik.

Er du ikke klar til at miste din virksomheds data – Prøv vores backupløsning:

 • Den er fuldautomatisk
 • Tager mindst backup én gang dagligt
 • Har ubegrænset lagerplads
 • Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion
 • Tilbyder hurtig gendannelse af data
 • Genererer detaljerede aktivitetsrapporter

En sky-til-sky backupservice kan gavne din virksomhed ved at beskytte dine mest vitale data fra skade.

Vil I høre mere om MainBrains, backupløsning allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrains kan tilbyde jeres virksomhed.